top of page

    interventies & Expertises    

Soms komt men op een werf voor een onvoorzien probleem te staan. Dit zorgt voor een  vertraging die men zo snel mogelijk opgelost wilt zien. Achterlopen op de werfplanning en zo een deadline missen kan een zeer kostelijke affaire worden. 

 

BURO kan voorzien in deze hoogdringendheid. Hiermee kunnen we heel wat aannemers en bouwheren snel terug voort helpen. Wij komen binnen de 48u van de telefonische aanvraag naar de werf om de situatie in te schatten en op te meten. Vervolgens geven wij ofwel direct advies ofwel doen wij de nodige berekeningen op kantoor en bezorgen wij u de resultaten binnen de volgende 24u.

 

Indien gewenst kunnen wij een express-service uitvoeren waarbij wij op de werf komen binnen de 24u en u de werkdag erop ’s morgens de resultaten ontvangt. Deze dienst is uiteraard ook geschikt voor expertises.

Stabiliteit bij Renovaties

Draagkracht

In ons huidig woonlandschap worden er steeds meer en meer oude gebouwen herbruikt. Een van de meest cruciale vragen die een ontwerper zich hierbij moet stellen is of de structurenvan deze oude panden nog wel draagkrachtig genoeg zijn voor de nieuwe functies.  BURO kan de ontwerper hierin bijstaan.

 

Onze dienst "On - Site Engineering" voorziet indien gewenst in een volledige opmeting van het gebouw en al zijn structurele elementen; inclusief de bestaande wapeningen. Op basis hiervan kunnen wij u een duidelijk advies, inclusief berekeningen, formuleren van de mogelijkheden van het pand. In samenspraak kan dit vervolgens dan gecombineerd worden met een van onze andere diensten.

    aanbod

  • 1 op 1 communicatie

Eén aanspreekpunt voor heel uw project. Voor deze projecten kan u steeds rekenen op mensen met een duidelijke technische kennis.

  • Verstaanbaar advies 

Wij vertalen onze berekeningen & conclusies naar praktische adviezen die rechtstreeks uitvoerbaar zijn op de werf of in het ontwerp.

  • Niet - destructief onderzoek

Wij kunnen voorzien in scanapparatuur waarmee wij de wapening van bestaande betonnen elementen, zoals balken en platen kunnen bepalen zonder beton te moeten afbreken.

“The speed of change makes you wonder what will become of architecture.”

- Tadao Ando

bottom of page