top of page

    Structureel Ontwerpen

Architectuur staat of valt door de integratie van de draagstructuur in het architecturaal ontwerp. Een goed ontwikkelde draagstructuur geeft de architect zijn creatieve vrijheid. Een basisvoorwaarde om dit te realiseren is een intensieve  communicatie en wisselwerking tussen ontwerper en BURO M; en dit vanaf de conceptfase tot de uitvoeringsfase. Door hier reeds vanaf de eerste conceptschetsen betrokken te zijn bij het project kan de structuur een inherent deel van het architecturale concept wordenAls stabiliteitsingenieurs met een hart voor architectuur kunnen wij u bijstaan bij al uw ontwerpen.

Stabiliteit & Architectuur

    aanbod

"Rationalism is the enemy of art, though necessary as a basis for architecture."

- Arthur Erickson

  • 1 op 1 communicatie

Eén aanspreekpunt voor heel uw project. Voor deze projecten kan u steeds rekenen op een ingenieur - architect als aanspreekpunt.

  • Controle & opvolging

Wij staan garant voor een correcte uitvoering van de vooropgestelde plannen door een continue werfopvolging. Problemen worden steeds in directe lijn met de architect en aannemer opgelost.

  • Creatieve vrijheid

Structurele concepten en detailleringen worden steeds in overleg gemaakt en ter goedkeuring voorgelegd aan de ontwerper.

  • Verstaanbaar advies

Wij vertalen onze ontwerpen & berekeningen naar praktische schetsen en beelden. Zodat u als ontwerper een duidelijk beeld kan vormen van de congruentie van de ideeën.

  • Uitgebreid contact

Contact vanaf de eerste conceptschetsen. tot en met de oplevering.

  • Zekerheid van kwaliteit

Wij werken alle concepten uit tot verstaanbare uitvoeringsplannen en detailleringen met bijhorende bestekken en meetstaten. Dit voorkomt verdere problemen op de werf die de kwaliteit kunnen saboteren.

bottom of page