top of page

BURO M is een ingenieursbureau dat zich gespecialiseerd heeft het analyseren en ontwerpen van draagstructuren voor gebouwen. Onze focus ligt op het opstellen van stabiliteitsstudies voor kleine en middelgrote projecten. Hieronder vindt meer informatie over onze waarden. Voor ons ontwerpproces kan u hier terecht en voor voor referenties verwijzen wij u naar hier.

    Bureau 

Stabiliteitsbureau 

    Waarden

  • Betrokkenheid

Wij bieden één aanspreekpunt aan voor heel uw project. Eén persoon die met u meedenkt en rekening houdt met uw visie op het project. 

  • Transparantie 

Uw visie en project zijn voor ons de grootste prioriteit. Dit vertalen wij dan verder naar correcte plannen en documenten. Als klant van ons bent u vrij om al onze berekeningen en documenten in te komen kijken.

  • Punctualiteit

Afspraken zijn voor ons beloftes; en beloftes breekt men niet. Wij volgen onze afgesproken termijnen en houden ons aan onze offerte! Besproken punten op de werfvergadering zijn tegen de volgende vergadering steeds aangekaart.

  • Dialoog

Een goed ontworpen gebouw wordt zelden uitgevoerd zonder dialoog. Om de visie van onze klanten te begrijpen en deze correct te kunnen vertalen dienen wij van het prille begin in dialoog te staan met elkaar. Dit betekent ook dat wij steeds op ontwerp-  en werfvergaderingen en - controles aanwezig zijn om samen te kunnen overleggen.

  • Duurzaamheid 

Een gebouw zo efficiënt mogelijk ontwerpen levert meer op dan een mooie kostenbespa-ring. Het heeft ook een ecologisch aspect; minder materiaalverbruik betekent immers minder druk op de natuurlijke grondstoffen.

Wij werken onze concepten steeds uit volgens een minimalistisch materiaalverbruik en bieden ondersteuning aan de architect bij het ontwerpen van de bouwknopen.

​​

"Essentially, a clear idea results in an informed aesthetic. It can yield a structure that is simple, elegant, and quite possibly, easy to construct.."

- William F. Baker

bottom of page