Samenspel budget & concept 

   Project V & J te L

  • Architect: bouwheer

  • Bouwbudget: €700.000

  • Stand 2019 : uitvoeringsfase

Het ontwerp betreft de nieuwbouwwoning van een jong koppel. Het architecturaal ontwerp komt niet van een architect; maar van hun zelf. Doordat het gebouw ingewerkt zit in een hellend perceel met magnifiek uitzicht, wilden zij vanuit heel hun woning van dit uitzicht genieten. Met als gevolg dat heel hun voor - en achtergevel uit glas bestaat en de gelijksvloers volgens een "open plan"-principe is opgesteld. Verder wilde zij zo veel mogelijk zelf uitvoeren. om de kosten te beperken.  BURO was verantwoordelijk voor het ontwerp en berekenen van de gehele stabiliteit. De uitdaging van dit project lag in de helling van het terrein; de grote geveloverspanningen en de structurele zonnewering in de voorgevel. 

BURO M

De Burburestraat 11/8

2000 Antwerpen

info@buro-m.eu

Tel: 0032 472 38 04 82

Ond. nr. :  BE 0746.567.428

© 2019 by  BURO M.