Gevelaanpassingen aan de KUST

Project M te O

  • Architect: Antwerps Architecten Atelier

  • Bouwbudget: /

  • Stand 2019 :  Studiefase

Deze stabiliteitsstudie betreft de renovatie van de bovenste verdieping van een havengebouw gelegen aan de Belgische kust. De insteek in het ontwerp was het rechttrekken van de glazen gevel en het voorzien van een nieuwe terrasruimte met glazen balustrade en bijhorende zonnewering. Maarten Vandeweyer, zaakvoerder van BURO M, was in dit project verantwoordelijk voor het ontwerp en berekenen van de gehele stabiliteit. Deze opdracht werd door hem uitgevoerd als ingenieur stabiliteit bij AAA bv. De uitdaging bij dit project lag in het optimaliseren van de zeer hoge windlasten en de maximale overspanningen van de glazen panelen. 

BURO M

De Burburestraat 11/8

2000 Antwerpen

info@buro-m.eu

Tel: 0032 472 38 04 82

Ond. nr. :  BE 0746.567.428

© 2019 by  BURO M.